Projecten Fighting4Power in Utrecht 

en omgeving


Globe empowerd by FDC’. Het Fdc-Centre verzorgt 2 jaar wekelijks lessen op het Globe college in samenwerking met Stichting. Taekrosa, PM-dance, Stichting Fighting4Power. Mede mogelijk gemaakt door ZonMw.

‘Dance & Fight for Love’ voor basisschool kinderen in Curacao en Suriname in samenwerking met PM-dance vanaf 2017.


‘Empowerment voor moeders’ in samenwerking met Vereniging Sport Utrecht en bureau U-Pas.


‘Sta in jouw kracht’ voor vrouwen in de opvang" in samenwerking met Stichting Moviera en Gemeente Utrecht 2016-17.


'Sta in jouw kracht' voor moeders & dochters in samenwerking met Vereniging Sport Utrecht 2014-15. Het streven is om de meiden en vrouwen hun innerlijke kracht te leren voelen en hun gevoel voor eigenwaarde (weer) te laten groeien. Om de verbinding en hechting te vergroten wordt dit traject aan meiden en hun moeders aangeboden.


Fighting4Power bootcamps voor meiden & vrouwen in het Park opgericht in 2014.


Fighting4Power in samenwerking met Volksgezondheid op Gezond Gewicht voor jeugd-JOGG.


Sports4Empowerment opgericht in 2013 met twee samenwerkende partners, CC personal trainer & coach en Stichting Taekrosa.


S4E clinic's verzorgd voor het MBO College.


S4E clinic's voor basisscholen tijdens en na schooltijd in samenwerking met Harten voor Sport.


Mede-initiatiefnemer van de MartialArts Week Utrecht 2013 en sinds 2017 Martial Arts Festival in samenwerking met Sport Utrecht en Vechtsport-aanbieders.


Bootcamps in de Bossen Zomer 2013.


Vrijwilligerswerk en workshops, Ontspannen in Overvecht 2012.


Mede-initiatiefnemer Ontspannen in Kanaleneiland 2012.


Introductieworkshops en lessen verzorgd in samenwerking met UKV De Halter, Fighting Club van Dams, Pretty Woman, Stichting Moviera, Volksgezondheid, Doenja Dienstverlening, Stichting JOU & BlendFestival Zuid-West.


Sinds 2018 verzorgt Fighting4Power wekelijks Empowerment trainingen aan jongeren op locatie bij Feniks Talent. Feniks Talent is een expertisecentrum voor (hoog)begaafde onderpresteerders, uitvallers en thuiszitters. Zij begeleiden jongeren van 6 – 22 jaar, op locaties in Utrecht en Amersfoort, die vastlopen op school en in hun omgeving vanwege of ondanks hun begaafdheid. Feniks Talent ondersteunt hen bij het creëren van een voor hen passende en zinvolle weg in de samenleving.