Meiden en vrouwen vanaf 13 jaar 

In de groep vanaf 13 jaar werken we naast weerbaarheid en het aangeven van eigen grenzen ook aan daadwerkelijke zelfverdediging. Met het toenemen van de spierkracht trainen we tijdens deze lessen met techniek-gerichte Thai-boks oefeningen, zowel op de zak als op elkaar. Dit gaat gepaard met diverse spieroefeningen, wat erin resulteert dat de conditie in grote stappen vooruitgaat en de deelneemsters beter in vorm raken.

Meiden van 7 t/m 12 jaar 

We gaan met Thaiboks en cardio oefeningen aan de slag. De focuspunten zijn o.a. weerbaarheid, het aangeven van de eigen grenzen, zelfverdediging en het opbouwen van kracht. Via uitdagende en afwisselende oefeningen ervaren de meiden hun eigen kracht. Naast de fysieke voordelen zullen de explosieve oefeningen ook te merken zijn in de verhoogde concentratie, meer innerlijke rust, balans en motoriek. In elke les word er aandacht besteed aan themagericht trainen met plezier.

Individuele lessen 

Wil jij liever individueel werken aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen? 

Fighting4Power verzorgt trainingen waarin jij lekker een-op-een kan werken aan je persoonlijke doelen, onder volledige aandacht van de trainster. Deze lessen kennen geen vast programma, maar worden volledig aangepast aan jouw persoonlijke behoefte, waardoor je een zo goed mogelijk resultaatbereikt.

Groepen 

Fighting4Power verzorgt ook presentaties, trainingen en clinics voor scholen, organisatie's en teambuilding op maat. 

Mail voor de mogelijkheden en een intakegesprek naar info@fighting4power.com.